Avem experienta in activitatea de service imprimante : 

BROTHER, CANON, DELL, EPSON, HP, KONICA MINOLTA, KYOCERA, LEXMARK, OKI, PANASONIC, PHILIPS, RICHOH, SAMSUNG, SHARP, TOSHIBA, XEROX

Asiguram service pentru imprimantele laser ( toner ). Efectuam reparatii, curatare, reconditionare, refill tonere si cartuse compatibile si originale.

ATENTIE: Nu reparam imprimante inkjet (cerneala)

Procedura de service a imprimantelor si multifunctionalelor:
Va prezentam mai jos procedura de service pentru imprimantele defecte aduse de clienti:
1. Imprimanta este inspectata vizual, dupa care se incearca punerea in functiune. In cazul in care imprimanta nu porneste deloc, se verifica pe loc alimentatorul si prezenta unui scurtcircuit.
2. Daca problema este de la alimentatorul imprimantei, acesta se poate schimba pe loc sau comanda altul si imprimanta nu mai necesita intrarea in service.
Daca defectul provine de la cartuse, atunci cartusele se pot schimba pe loc in limita stocului disponibil.
3. Daca problema este de natura mecanica sau electronica, se face un proces verbal de intrare in service care se inmaneaza clientului.
4. Dupa identificarea problemelor pentru care a fost adusa la service imprimanta, sunam clientul si il informam despre defect si despre costurile reparatiei. De asemenea il informam asupra starii cartuselor.
5. Daca clientul este de acord cu reparatia imprimantei, o executam si oferim garantie 90 zile pentru reparatie.
6. Clientul este anuntat cand poate veni sa ridice imprimanta reparata.

NOU : contracte avantajoase de service imprimante si livrare cartuse si consumabile
Pentru clientii persoane juridice oferim contracte combinate de livrare cartuse, consumabile, servicii de reincarcare cartuse si service de imprimante. Astfel, prin incheierea unui contract combinat, clientul va beneficia de tarife reduse cu 10% la serviciile de mentenanta, reparatii si service ale imprimantelor.

T-mobile: 0769.778.775