Stimati clienti ! Conform Ordonanţei de Urgenţă a Guvernului nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative (publicată în Monitorul Oficial, Partea I nr. 427 din 11.06.2014), va punem la dispozitie urmatorul formular pentru exercitarea dreptului de returnare a produselor in termen de 14 zile calendaristice de la data primirii produsului. Detaliile procedurale le gasiti la  Garantia produselor si la Termeni si conditii. In cazul in care doriti returnarea produselor achizitionate, S.C. GLOBAL REFILL SRL va garanteaza un termen de retur de 14 zile de la cumparare.

Prezentul formular se trimite completat doar dacă doriţi să vă retrageţi din contract, respectiv sa returnati/inlocuiti produsul.  Imediat ce vom primi formularul completat, personalul autorizat din cadrul firmei S.C. GLOBAL REFILL SRL va lua legatura cu dumneavoastra in vederea clarificarii conditiilor si detaliilor de returnare.

Cheltuielile directe de returnare a produselor sunt suportate de catre vanzator

Daca doriti inlocuirea produsului cu o alta culoare/model va rugam sa ne contactati in prealabil prin email la adresa info@globalrefill.ro si sa specificati foarte clar numarul comezii, numele dv si produsul care il doriti la schimb.

In cazul in care nu doriti schimbarea produsului, dar doriti returul va vom inapoia controvaloarea produsului returnat prin transfer bancar in contul IBAN specificat de Dvs. Perioada de rambursare a controvalorii produsului returnat se va face in maxim 30 zile calendaristice de cand produsul returnat a ajuns la sediul societatii. Orice schimb de produs se poate face doar in limita stocului disponibil. Daca modelul dorit nu mai este in stoc, va puteti alege altul cu achitarea eventualelor diferente de pret de catre dv sau restituirea lor de catre noi.

Produsul trebuie sa fie insotit de toate etichetele si ambalajele originale (legea 249/2015, art 16(8) ). Va rugam sa folositi un ambalaj protector pentru expeditie, daca se poate cel original. Produsul nu este primit daca este zgariat, deterioart, daca nu are etichete intacte ori daca ii lipsesc din accesorii. Nu sunt acceptate drept retur produsele desfacute, cu urme de uzura.

Atentie! Ne rezervam dreptul de a nu onora comenzile realizate de persoane care au efectuat mai mult de 6 retururi in ultimele 12 luni ale anului in curs.

Atentie ! Cererea de returnare trebuie completata de catre clientul care a efectuat comanda ! Contul bancar furnizat in formular este de preferat sa apartina aceleiasi persoane, pentru o siguranta sporita a intregului proces de renuntare la cumparare si de returnare a sumei de bani achitata initial ! Acest formular este un model agreat de societatea noastra, nu este obligatoriu, pentru returnarea produselor, dar va vom putea ajuta mai rapid pentru solutionarea returului avand toate aceste informatii corect completate.

Totodata, pentru siguranta dumneavoastra precum si pentru o solutionare rapida si fara costuri suplimentare pentru client, va rugam sa va asigurati inainte de returnarea produsului ca nu ati omis sa ne expediati TOATE accesoriile aferente produsului comercializat initial de catre firma noastra sau sa uitati carduri de memorie, stick-uri etc. introduse in diverse produse. Nu ne asumam raspunderea pentru astfel de accesorii uitate si expediate catre noi.

Trimiterea formularului catre firma noastra se face automat, dupa apasarea butonul rosu TRIMITE CERERE RETUR aflat in josul paginii si doar dupa completarea tuturor datelor necesare procesarii cererii dumneavoastra.

    Imagine cu problemele sesizate

    *Doresc
    schimb cu acelasi produsschimb cu un alt produsreturnarea banilor

    Date bancare in caz de retur banii    Vă rugam să introduceti: denumire bancă, IBAN-ul contului si numele titularului.