Dacă sunteți din Bucuresti sau locuiți în apropierea Bucurestiului, cel mai ușor este să ne vizitați la magazinul nostru din Strada Laborator Nr. 128A, Bl. 39A (vă rugăm să vă asigurați că înainte de a ajunge la magazinul nostru produsul solicitat este pe stoc). Dacă aveți orice întrebări, ne puteți suna la telefon 0769.778.775 sau să ne contactati prin e-mail la globalrefill2014@@gmail.com . Dacă ați comandat ceva de pe site-ul nostru (ați finalizat cu succes comanda), vă vom contacta prin e-mail sau telefon pentru a confirma comanda. Conditii de livrare le vom conveni asupra confirmari comenzii. Produsele comandate, de asemenea, pot fi plătite prin ordin bancar sau plată ramburs. În acest caz, vă rugăm stimati clienții sa ne contactați, fie prin email sau telefonic pentru a depune elementele solicitate ofertei.

Stoc:

Aceste stocuri de produse din cantitățile furnizate de site-ul www.reincarcaricartse.info nu reprezintă soldul curent disponibil în magazin. Vă rugăm inainte sa comandați pe magazinul nostru web să verificați stocul curent prin e-mail sau telefon. Tel: 0769.778.775 e-mail: globalrefill2014@@gmail.com

Observație:

www.reincarcaricartuse.info nu garantează o descriere exactă a produselor de pe site! Politica de confidențialitate a site-ului www.reincarcaricartuse.info se angajează să protejeze datele personale ale clienților într-un mod care le colectează numai necesar, informații de bază despre clienți / utilizatori care sunt necesare pentru îndeplinirea obligațiilor noastre; informarea cliențiilor cu privire la modul în care colectăm informațiile și să ofere în mod regulat clienților o opțiune cu privire la modul în care datele lor, inclusiv decizia de a elimina numerele lor de telefon / email de pe listele campanii de marketing.

Toate informațiile de utilizator sunt strict confidențiale și sunt disponibile numai în cazul în care astfel de informații sunt necesare pentru a efectua de locuri de muncă. Toate angajați și parteneri de afaceri sunt responsabili pentru respectarea politicii.